Om oss

Vilka är vi?

Vi som ligger bakom denna sida är ett gäng som har stor passion för camping och friluftsliv. Vi har har alla stor erfarenhet av a campinglivet enda sedan barnsben. Våren/sommaren 2021 upptäckte flera av oss vilken bekvämlighet och frihet takfältet kan ge när man är ute och campar och vandrar i vårt avlånga land. Vi noterade samtidigt att det finns väldigt lite information på svenska på nätet om just detta fenomen med taktält. Eftersom vi såg att det fanns en behov så lyckades vi få med även ytterligare några campingintresserade vänner på tåget. Vi beslöt oss för att göra denna sida där vi bland annat testar de taktält som vi lyckas komma över.

Om du vill komma i kontakt med oss kan du göra det här.

Vår målsättning

Genom att guida våra läsare till vilka de bästa taktälten just nu är hoppas vi att fler kan få en trevligare, campingupplevelse precis som vi har fått. Vår förhoppning mer vår sida är att fler att fler ska få upp ögonen för detta fenomen, som hittills inte vara alls så stort i Sverige som det är i vissa andra delar av världen. Det finns många fördelar med att ha ett taktält monterat på bilens tak. Genom att göra denna sida hoppas vi kunna belysa taktältets många fördelar.

Vår målsättning är att denna sida ska växa allt eftersom vi får mer erfarenhet av att campa med taktälten, och därmed har mer kunskap att förmedla. Vår intention är även att testa fler produkter allt eftersom de lanseras på den svenska marknaden.

Om våra tester

De produkter vi skriver mer ingående recensioner om har vi själva testat ute i verkligheten. I våra tester går vi igenom taktältens kvalitet och funktionalitet. För oss är det viktigt att tälten ska kunna användas under lång tid framöver, de ska därför tåla att ständigt sättas upp och packas ihop. Tälten måste vara smidiga att använda och bekväma att sova i. Självklart måste även prislappen på taktältet motsvara vad man får för pengarna. Därför prioriterar vi att testa/skriva om tält som vi tror ger det bästa värdet för pengarna. Våra recensioner är subjektiva. Vi fokuserar på de egenskaper som vi tycker är allra viktigast när vi själva är ute och campar. Eftersom vi har stor erfarenhet på detta område så är vi dock övertygade om att de krav och preferenser vi har även delas med många andra campare.

Om annonslänkar

Allt innehåll på vår sida är gratis att läsa. För att fortsätta kunna skapa bra innehåll använder vi oss av så kallade affiliatelänkar (annonslänkar) på vår sida. Genom affiliatelänkar ges vi möjlighet att få en viss provision om våra läsare klickar på länkarna och handlar i någon av de butiker vi nämner på sidan. Dessa affiliatelänkar påverkar inte på något sätt det innehåll som är skrivet på sidan. Att handla via våra länkar kostar inget extra för våra läsare. Däremot kan ett klick innebära att vi får möjlighet att fortsätta utveckla sidan och publicera mer och bättre innehåll på den.